Zomertennistoernooi voor (nog)(niet)-tennissers!

25 april 2024


Ook dit jaar organiseert tv De Zweepslag weer het zomertennistoernooi. Dit toernooi, speciaal bedoeld voor (nog)(niet)-tennissers wordt jaarlijks georganiseerd.

Het toernooi wordt gehouden in de maanden juni, juli en augustus. Het is een toernooi waarbij elk team (dubbelspel) ongeveer zeven tot acht avonden een aantal wedstrijden speelt van 40 minuten.

Er wordt met name op de donderdag- en vrijdagavond gespeeld en dan is ook de bar en het terras geopend! De maandagavond is een uitwijkavond, als niet alle wedstrijden ingepland kunnen worden. Je hebt de mogelijkheid een aantal avonden te blokken, als je verhinderd bent. Wel dien je minimaal 7 avonden samen beschikbaar te zijn.

Dit jaar wordt er ook een enkelcompetitie gespeeld. Het is mogelijk om deel te nemen aan zowel de enkel als de dubbelcompetitie. Deze competitie zal voornamelijk bedoeld zijn voor tennissers die al enigszins gevorderd zijn.

Iedereen dient zelf voor geschikte schoenen (zonder grof profiel) en een tennisracket te zorgen. De kosten bedragen € 15,- voor leden en € 30,- voor niet-leden om mee te doen aan het toernooi. Wil je aan 2 onderdelen meedoen dan betaal je € 15,- extra. Op vrijdag 30 augustus is de prijsuitreiking en wordt het toernooi afgesloten met een gezellige feestavond!

Betaal je € 15,- extra, dan kun je in de maanden juni, juli en augustus vrij gebruik maken van de tennisbanen (volgens de binnen de club geldende regels). Geef dit dan aan tijdens je inschrijving! Je ontvangt dan ook een sleutel van het park. Hiervoor betaal je € 5,- borg.

De inschrijving voor het zomertennistoernooi gaat via de toernooi site, klik hier.

De niveaus zijn als volgt:
Niveau 1: Gevorderd
Niveau 2: Gemiddeld
Niveau 3: Beginners

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Roy Zweverink via 06-30 72 33 85 of mailen.

Inschrijven kan tot 15 mei 2024.

Nieuwscategorieën Toernooi


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 55 301 2060

Tennisvereniging De Zweepslag

Lariksweg 35
7382 BZ Klarenbeek