Rommelpot

Woensdagavond, belavond, rommelpotten…..

De gezelligste avond bij TV de Zweepslag is de woensdagavond. We gaan dan rommelpotten of bij ons beter bekend als belavond. We beginnen om 19:30 en alle leden zijn welkom.

Een ieder die tennist of wil gaan tennissen is op deze avond welkom. Het gaat er dan niet om op welk niveau je speelt want je wordt naar sterkte ingedeeld. Heb je nog nooit getennist of begin je net dan zijn deze avonden bij uitstek geschikt om mensen van de club te leren kennen en een balletje te slaan en te eten ( bitter ) met een drankje erbij.

Er zijn nieuwe leden geweest die de eerste keer met een badmintonracket kwamen omdat ze dachten dat het daar ook wel mee kon. Deze leden werden echt niet uitgelachen (mmmpphh) maar er werd uitgelegd dat na één klap tegen een tennisbal je racket gesloopt is.

Wil je het tennissen een keer uitproberen maar heb je geen zin om gelijk geld aan een racket en ballen uit te geven dan zijn er altijd leden op de woensdagavond waar je een keer het racket van mag lenen of er liggen rackets en ballen in de hal. Ook voor de tennissers die tennisles hebben gehad en dit graag willen toepassen en oefenen of gewoon een keer een andere (sterkere) tegenstander willen hebben omdat ze hun tennispartner zat zijn ;-)

Ook als het weer zo slecht is dat er niet getennist kan worden zijn er op de woensdagavond leden aanwezig voor een gezellig hapje en drankje en om bijvoorbeeld een kaartje te leggen of te dobbelen.

Kortom, een gezellige avond en altijd wat te doen. We hopen je binnenkort een keer welkom te mogen heten.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 55 301 2060

Tennisvereniging De Zweepslag

Lariksweg 35
7382 BZ Klarenbeek